Мода - 28 най-добри марки за детско облекло


28 най-добри марки за детско облекло: Фирмите за детско облекло The Fashion Set Shop At

От популярни марки като Arket и дизайнерски етикети като The Row, до ретро магазини като AND THEY WEAR плюс независими компании като Floral Threads, това са марките за бебешки и детски дрехи, за които трябва да знаете.


Докато пазаруването за себе си е забавно (и момче, забавно ли е), има нещо в купуването на парчета за малките хора в живота ви, било то собственото ви дете, племенник или кръщелник, което извежда терапията на дребно на следващото ниво. И най-добрият вид терапия на дребно със сигурност е пазаруването на детски дрехи.


Ние сме почти сигурни, че това се дължи на миниатюрния характер на тези дрехи - малки ботуши, малки костюми за игра и микро рокли - които ни карат да добавяме в кошницата толкова бързащо. И правят това малко по-лесно, тъй като всички модни дизайнери, като Стела Маккартни, Реджина Пио и Шарлот Ноулс, създават детски линии, всички вдъхновени от стила и блясъка на тяхната основна колекция.


Наред с най-големите хитове в света на модата (здравейте The Row и Burberry), не можем да пренебрегнем популярните модни клиенти като M&S, Arket и John Lewis, чиито практични детски дрехи ще надминат разстоянието. Плюс това, независими марки като Floral Threads, Polarn O. Pyret и ретро магазин And They Wear означават, че детето в гардероба на живота ви започва толкова зелено, колкото възнамерява да продължи.


Така че, независимо дали търсите смели и буйни нюанси или класически форми и естествени тонове, това са най-добрите марки детски и бебешки дрехи, които да пазарувате сега.



Коментари

Популярни публикации от този блог

най добрите марки за детски дрехи